Stel uw vraag  

Betaal- en verzendopties

Verzending

Hoe lang duurt de verzending van mijn bestelling?

Onder normale omstandigheden ontvangt u uw pakket 1 tot 2 werkdagen nadat u uw bestelling heeft geplaatst. Dit steeds onder voorwaarde dat alle gegevens correct werden ingegeven, de transportfirma operatief is en er aan de betalingsvoorwaarden werd voldaan. Klachten over het niet (correct) ontvangen van een pakketje dienen uiterlijk 7 dagen na het plaatsen van de bestelling doorgegeven te worden met een precieze omschrijving van de klacht.

Wat kost de verzending van mijn bestelling?

De verzending van uw bestelling, ongeacht de grootte en hoeveelheid, kost € 6 inclusief taksen. Bedraagt de totale aankoopwaarde € 90 of meer, dan verzenden wij uw bestelling GRATIS.

Wie brengt mijn pakketje thuis of op het werk?

Voor onze bedeling werken wij samen met PostNL.

Wat als u niet thuis bent?

Als u niet thuis bent laat PostNL een melding met verdere instructies achter (bv. nieuwe aanbieding op later tijdstip of pakketje af te halen op een PostNL-locatie). Opgelet: burenlevering is mogelijk. Indien uw pakket niet afgeleverd kon worden, zal dit naar een afhaalpunt gaan.
Het achterlaten van het briefje kan ook vervangen worden door een melding op de track & trace. Heeft u uw pakketje niet ontvangen? Vergeet niet tijdig (uiterlijk 7 dagen na het plaatsen van uw bestelling) een klacht door te geven met precieze omschrijving van het probleem.

Er is een probleem met de verzending of met de inhoud van mijn bestelling

Alle bestellingen worden steeds streng mee opgevolgd door onze medewerkers. Mocht u toch een probleem ondervinden met de inhoud van uw bestelling of met de verzending ervan, contacteer dan binnen de 7 dagen onze klantenservice via info@protiweb.nl of via +32 472 17 39 14. Houd steeds uw ordernummer bij de hand.

Betaalopties

Belfius DirectNet

KBC Online

ING HomePay

Heb je een bankkaart van Belfius, KBC of ING? Dan is deze betaalmethode het beste geschikt voor u. Kies voor deze betaalmethode en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een paswoord.

Bancontact / Mister Cash

Betaal met Bancontact/Mister Cash. Dat is zowel veilig als snel. Kies voor deze betaalmethode en vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een paswoord.

Mastercard

Als je voor Mastercard kiest, moet je bij de betaling een CVC- of verificatiecode ingeven. Je vindt deze code achteraan op je kredietkaart naast de handtekening. De laatste 3 cijfers van dit getal vormen je CVC- of verificatiecode.

VISA

Als je voor Visa kiest, moet je bij de betaling een CVC- of verificatiecode ingeven. Je vindt deze code achteraan op je kredietkaart naast de handtekening. De laatste 3 cijfers van dit getal vormen je CVC- of verificatiecode.

Overschrijving

Als je voor overschrijving kiest kunnen we je bestelling pas klaarmaken nadat we je betaling hebben ontvangen. Opgelet: de transactietijd van een betaling kan tot 3 (bank) werkdagen duren. Jouw gekozen leverdatum wordt dan eventueel opgeschoven.

iDEAL

Betaal met iDeal. Dat is zowel veilig als snel. Kies voor deze betaalmethode

Waarom Protiweb?

Gegarandeerd de goedkoopste
Wij werken dagelijks aan onze prijzen om altijd de goedkoopste te zijn. Bovendien hebben wij tal van promoties!
Snel resultaat
Door de verlaagde koolhydraat- en vetwaarden verliest u snel vet zonder verlies van spieren. Gemakkelijk afslanken op een gezonde basis!
Ruimste keuze producten
Meer dan 650 kwaliteitsvolle maaltijden en snacks zorgen voor de nodige variatie. Ontdek snel wat uw persoonlijke favorieten zijn.
Snelle & betrouwbare levering
Levering 1 tot 2 werkdagen na uw betaling via onze vaste partner bpost. De levering is bovendien gratis vanaf een bestelling vanaf € 90.
Zeg suiker vaarwel
Naast proteïnerijke producten, bieden we ook suikervrije snacks, sauzen, beleg en meer aan. Zo ondersteunen we iedereen die bewust voor gezondheid kiest.
Onze partners
Over Protiweb

Bij Protiweb kunt u terecht voor een ruim aanbod aan proteïneproducten aan de laagste prijs.