Stel uw vraag  

BMI-caculator: bereken uw BMI

Met onze BMI kan u zelf snel en gemakkelijk uw BMI (Body Mass Index) berekenen en weet u of deze gezond of slecht is voor uw lichaam.

Voordat u start met bijvoorbeeld een proteïnedieet, eiwitdieet of koolhydraatarm dieet is het een goed idee om uw BMI te berekenen. Zo weet u exact hoeveel gewicht u kan verliezen en krijgt u een beter inzicht in uw ideale streefgewicht.

Nadat u uw lengte en gewicht invult berekent onze BMI-calculator uw BMI. Is deze eerder aan de hoge kant? Dan is het aan te raden om gewicht te verliezen om een gezonde BMI en levensstijl te bereiken. Dit kan via bijvoorbeeld een proteïnedieet.

Betekenis BMI

Bereken zelf uw BMI

Waarom Protiweb?

Gegarandeerd de goedkoopste
Wij werken dagelijks aan onze prijzen om altijd de goedkoopste te zijn. Bovendien hebben wij tal van promoties!
Snel resultaat
Door de verlaagde koolhydraat- en vetwaarden verliest u snel vet zonder verlies van spieren. Gemakkelijk afslanken op een gezonde basis!
Ruimste keuze producten
Meer dan 650 kwaliteitsvolle maaltijden en snacks zorgen voor de nodige variatie. Ontdek snel wat uw persoonlijke favorieten zijn.
Snelle & betrouwbare levering
Levering 1 tot 2 werkdagen na uw betaling via onze vaste partner bpost. De levering is bovendien gratis vanaf een bestelling vanaf € 90.
Zeg suiker vaarwel
Naast proteïnerijke producten, bieden we ook suikervrije snacks, sauzen, beleg en meer aan. Zo ondersteunen we iedereen die bewust voor gezondheid kiest.
Onze partners
Over Protiweb

Bij Protiweb kunt u terecht voor een ruim aanbod aan proteïneproducten aan de laagste prijs.