Onze blogberichten

logo_kraanwaterdag

Nationale Kraanwaterdag

Op woensdag 27 september is het Nationale Kraanwaterdag. Deze dag werd in het leven geroepen om de aandacht op gezondheid en ecologie te vestigen. Het is immers gezond voor mens én natuur om voor kraanwater te kiezen. Wij gaan graag verder in op de voordelen van voldoende water te drinken, want ook al loopt de zomer op haar einde, voldoende hydrateren blijft een must! 

Lees meer
overgewicht (1)

Overgewicht bij jongvolwassenen

Almaar meer wordt overgewicht bij jongvolwassenen meer de regel dan de uitzondering. Dat er steeds meer Nederlandse jeugd met een te hoog gewicht zit, heeft meer dan één oorzaak. Denk maar aan een ongezonde thuissituatie, foute voedingsgewoonten, een tekort aan bewegen, enz. Lees hieronder meer.

Lees meer
Heerlijk kippenslaatje

Heerlijk kippenslaatje

Een slaatje is altijd een goed idee! Snel, makkelijk en smaakt zowel als lunch en als diner! Zeker wanneer de zon aanwezig is, verfrissen de lekkere groentjes nog extra Dit slaatje is mogelijk vanaf fase 1b in het dieet.
 

Recept
Lees meer
fiets naar je werk dag

Fiets naar je werk dag

Op 25 mei 2023 is het Fiets naar je werk dag! Lees alles over deze dag en de voordelen van fietsen in dit blogbericht. Nederland staat niet voor niets bekend als fietsland, dus waar wacht jij nog op? Hup hup en trappen met die beentjes! 

Lees meer
Speciale vanille pudding

Op speciale wijze vanille vla

Kies voor deze speciale vanille vla. Deze is snel, makkelijk en smaakt op elk moment van de dag! Onze heerlijke vla is proteïnerijk aangevuld met heerlijke smaken zoals karamel en chocolade. Het recept is geschikt voor fase 2 en hoger in het dieet! 

Recept
Lees meer
2023

Wandel naar je Werk-dag

Op 6 april 2023 is het Wandel naar je Werk-dag! Weet jij waarom deze dag bestaat en wat voor voordelen wandelen heeft? 

Lees meer
NWZV_Websitebanner_2023_V2_72dpi.png

Nationale week zonder vlees en zuivel! Doe jij ook mee?

Van 6 t.e.m. 12 maart 2023 is het weer Nationale week zonder vlees en zuivel. Dit initiatief is ontstaan om meer bewustwording te creëren rond de milieudruk. Draag eenvoudig jouw steentje bij door nu en dan geen vlees of zuivel op jouw menu te zetten. 

Lees meer
ALLE PROTIWEB PROMO

Valentijnsdag komt eraan!

Ja hoor, 14 februari komt dichterbij! Valentijn staat in het teken van jouw geliefde maar hoe is deze dag tot stand gekomen? En weet jij al wat je gaat geven aan jouw partner?

Lees meer
Protiweb flensje kaneel

Flensje kaneel

Lust jij graag een flensje als ontbijt? Dan hebben wij een lekker recept voor jou om te kunnen variëren!

Dit recept is geschikt voor fase 1a.

Recept
Lees meer
Protiweb omelet met groenten

Omelet met groenten

Een omelet is altijd een goed idee! Snel, makkelijk en smaakt op elk moment van de dag! Onze omelet met groenten zorgt ervoor dat je nog extra vezels en vitamines mee op jouw bord tovert. Pan en spatel in aanslag want dit recept is geschikt voor elke fase in jouw dieet! 

Recept
Lees meer
Week 1605 bestanden (4)

Wie heeft er extra baat bij het volgen van het Protiweb eiwitdieet?

Het volgen van een proteïnedieet is een ideaal voor wie op een snelle, maar gezonde manier wat kilo’s kwijt wil.
Behalve het gewicht dat naar beneden gaat, zijn er nog tal van bewezen voordelen. We belichten in dit artikel drie verschillende scenario’s waar je extra gebaat bent met het volgen van een proteïnedieet.

Lees meer
Week 0703 bestanden (20)

De voordelen van bio voeding

Aangezien het bij elk dieet belangrijk is om naast de maaltijden zeker voldoende groenten te eten (minstens 200 gram en mogelijks nog meer), verdiepen we ons hieronder in wat voor groenten het beste voor jou zijn.

Protiweb Voedingstips
Lees meer