Verzending

Wie brengt mijn pakketje thuis of op het werk?

Voor onze bedeling werken wij samen met bpost. Voor leveringen buiten België is het mogelijk dat bpost gebruik maakt van partnerbedrijven. 

Hoe lang duurt de verzending van mijn bestelling?

Onder normale omstandigheden ontvang je jouw pakket 1 tot 2 werkdagen nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. Dit steeds onder voorwaarde dat alle gegevens correct werden ingegeven, de transportfirma operatief is en er aan de betalingsvoorwaarden werd voldaan.

Bpost levert van maandag t.e.m. vrijdag. 

Het geleverde pakket is niet compleet of bevat foutieve inhoud. Wat moet ik doen?

Uiteraard doen wij bij Protiweb ons best om elk pakket zorgvuldig en stevig in te pakken. 

Na de picking wordt het pakket door een andere medewerker gecontroleerd en vervolgens pas opgestuurd. 

Om de producten optimaal te beschermen, worden losse producten vaak mee in folie gewikkeld of in een doosje (bij) gestopt. Indien je dus wat lijkt te missen, controleer dan best eerst even elk doosje apart alsook de eventueel aanwezig wikkelfolie. 

Indien deze beschikbaar zijn, bieden wij ook regelmatig een staaltje mee aan bij jouw bestelling. Deze worden gratis toegevoegd, en kan je dus behouden. 

Klopt er toch nog iets niet? Neem dan contact met ons op via info@protiweb.nl. 

Belangrijk is om een overzicht te bezorgen van de geleverde goederen, de ontbrekende goederen, de bestelnummer, de aankoopdatum, en of de doos volledig gesloten bij jou gearriveerd is. 

Is een doos beschadigd op het moment van de levering? Dan is het belangrijk deze niet te openen en hier meteen contact over op te nemen. Alleen voor ongeopende dozen kunnen wij immers een procedure voor tegemoetkoming opstarten. 

Proteïnedieet

Bestaat er een verschil tussen een eiwitdieet en een proteïnedieet?

Een proteïnedieet is hetzelfde als een eiwitdieet, het zijn synoniemen. Lees alles over het eiwitdieet en hoe dit u kan helpen om af te vallen en een gezonde levensstijl te bereiken!

Mag ik light frisdrank gebruiken in mijn dieet?

Je kan gebruik maken van maximaal 1 blikje light frisdrank, al wordt dit niet aangeraden omdat dit de drang naar zoet kan verhogen. 

Ik heb regelmatig honger, hoe los ik dit op?

De eerste dagen van het dieet kan je mogelijks last hebben van een hongergevoel. Jouw lichaam moet immers nog wennen aan het nieuwe en gezonde voedingspatroon. Bekijk zeker of je voldoende eiwitproducten gebruikt. Vu daarnaast aan met de toegestane groenten en eventueel ook de extra's. Zorg ook steeds dat je genoeg water (minimaal 1,5 liter)  drinkt, zo hou je ook steeds jouw maag gevuld. 

Zal ik na het dieet weer gewoon kunnen eten?

Na afronding van het dieet zal je weer normaal kunnen eten. Uiteraard is het wel de bedoeling om de behaalde resultaten te behouden en is het erop nahouden van een gezond en evenwichtig eetpatroon belangrijk hiervoor. Onze producten kunnen hierbij helpen. Zo kies je bijvoorbeeld makkelijker voor een koolhydraatarme snack van Protiweb om jouw resultaten makkelijker te behouden. 

Wanneer weeg ik mezelf het best?

Bij voorkeur weeg je jezelf slechts 1x per week en dit telkens nuchter in de ochtend, zonder het dragen van kledij. Door een vaste dag en uur te kiezen, zal je jouw progressie het makkelijkst kunnen opvolgen.