Over Protiweb

Bij Protiweb kan je terecht voor een ruim aanbod aan kwalitatief hoogstaande proteïnerijke en suikerarme producten aan de laagste prijs. 

shutterstock_568631260

Onze missie

Vandaag zorgen voor morgen, dat is waar we voor gaan. We willen mensen zich goed laten voelen door het hanteren van een gezondere eet- en levensstijl. Dankzij onze producten kan je een gezond gewicht behalen en dit op lange termijn behouden. 
Alles begint bij een gezond gewicht en een bewust eetpatroon. Wij zien het als onze taak om de mensen een duwtje in de rug te geven om dit alles te bereiken.

Belangrijk daarbij vinden we het dat dit kan zonder een financiële kater. Om die reden zetten wij alle middelen in om onze producten telkens aan de meest voordelige tarieven aan te kunnen bieden. De laagste prijs-garantie, die belofte maken wij jou.

Heeft u toch identiek hetzelfde artikel ergens anders goedkoper gevonden? Neem dan met de info over het artikel, de aanbieder en de prijs contact op via info@protiweb.nl. 

Behoud een gezond gewicht met het proteïnedieet

Drink steeds voldoende water (minimaal 1,5 liter).
Het is aangewezen om doorheen het hele proteïnedieet extra vitamines te gebruiken, zeker tijdens de strikte en de gematigde fase.
Volg steeds de correcte volgorde van de verschillende fases van het proteïnedieet. Sla m.a.w. nooit een fase over.
Het proteïnedieet is volstrekt af te raden wanneer je je in een van onderstaande situaties bevindt. Wanneer je gezondheidsproblemen ervaart of medicatie gebruikt, is het steeds aangewezen ons en/of je begeleidende arts te raadplegen.
(gebruik van bétablokkers, jicht, gebruik van antidepressiva, Crohn, MS, Diuretica, leverproblemen, eiwitallergie, eetstoornis, TIA of CVA, fenylketonurie, hypokaliaemie, zwangerschap, borstvoeding, nierproblemen, hartproblemen, minderjarig, kanker & diabetes type 1)