Wat is het proteïne dieet?

Voor wie snel gewicht wenst te verliezen maar dit toch op een veilige en gezonde manier wenst te doen, is het proteïnedieet de ideale methode. Indien correct gevolgd, kan je op een zeer korte tijd heel wat gewicht verliezen en zal je een gezondere levensstijl bereiken, met blijvend gewichtsverlies als gevolg.

Snel en blijvend gewichtsverlies met proteïne en eiwitproducten

Een proteïnedieet is een effectieve manier om weg te stappen van een ongezonde levensstijl en snel en blijvend gewichtsverlies te bereiken. Het zorgt ervoor dat enkel de overbodige vetmassa wegsmelt, doordat er een zeer beperkte koolhydraat- en vetopname plaatsvindt. De proteïnen of eiwitten in het proteïnedieet zorgen anderzijds voor de opbouw en onderhoud van de spieren. Tijdens een proteïnedieet zal je jouw spiermassa dus niet verliezen. Bovendien behoudt de huid haar elasticiteit en blijft ze stralend.

Een proteïnedieet hoeft daarnaast niet saai te zijn. Met de proteïnedieet producten van Protiweb kan je smaken en producten eindeloos combineren. Overweeg je het proteïnedieet te starten, maar weet je niet goed welke producten te kiezen? Bekijk zeker onze startpakketten. Hierdoor kan je kennismaken met het proteïnedieet aan een nog aantrekkelijkere prijs.