Stel uw vraag  

Over Protiweb

Missie: betaalbare & kwalitatieve proteïne producten

Onze missie is om een zo ruim mogelijk gamma aan kwalitatief hoogstaande proteïnerijke en suikerarme producten aanbieden aan onze klanten en dat aan betaalbare prijzen.

Dit is waar we voor willen streven:

Vandaag zorgen voor morgen, dat is waar we voor gaan. We willen mensen zich goed laten voelen door het hanteren van een gezondere eet- en levensstijl. Elke persoon moet in de spiegel kunnen kijken en daar blij van worden, zich fit en vitaal voelen en een goede gezondheid hebben. Dat alles begint bij een gezond gewicht en een bewust eetpatroon. Wij zien het als onze taak om de mensen een duwtje in de rug te geven om dit alles te bereiken.

Een gezond gewicht behalen is een gewicht behalen waarbij u zich voelt zoals hierboven reeds werd beschreven:

Het is tevens ook een gewicht dat u op lange termijn kan behouden. Zo is het soms beter om een BMI te hebben die theoretisch gezien iets te hoog ligt, dan dat u steeds weer een jojo-effect creëert.

Behoud een gezond gewicht met het proteïnedieet

Om zo’n jojo-effect te vermijden, is het van het allergrootst belang dat u de richtlijnen van ons proteïnedieet juist volgt om een goed en blijvend resultaat te bekomen:

Klantenservice van Protiweb

Bij Protiweb helpen wij u graag bij het behalen en behouden van een gezonde levensstijl via ons proteïnedieet. Bij ons kan u dan ook terecht voor meer dan 650 kwaliteitsvolle proteïne maaltijden en snacks aan de laagste prijs.

Snel & eenvoudig alle proteïne producten bestellen bij Protiweb

Bij Protiweb staan we garant voor een snelle en betrouwbare levering van al uw proteïne- en eiwitrijke producten:

Contact & vragen

Heeft nog extra vragen of wenst u graag meer informatie over het proteïnedieet? Lees alles over het proteïnedieet en de 4 fases of bekijk onze veelgestelde vragen.

Heeft u nog extra vragen? Contacteer ons gerust!

Waarom Protiweb?

Gegarandeerd de goedkoopste
Wij werken dagelijks aan onze prijzen om altijd de goedkoopste te zijn. Bovendien hebben wij tal van promoties!
Snel resultaat
Door de verlaagde koolhydraat- en vetwaarden verliest u snel vet zonder verlies van spieren. Gemakkelijk afslanken op een gezonde basis!
Ruimste keuze producten
Meer dan 650 kwaliteitsvolle maaltijden en snacks zorgen voor de nodige variatie. Ontdek snel wat uw persoonlijke favorieten zijn.
Snelle & betrouwbare levering
Levering 1 tot 2 werkdagen na uw betaling via onze vaste partner bpost. De levering is bovendien gratis vanaf een bestelling vanaf € 90.
Zeg suiker vaarwel
Naast proteïnerijke producten, bieden we ook suikervrije snacks, sauzen, beleg en meer aan. Zo ondersteunen we iedereen die bewust voor gezondheid kiest.
Onze partners
Over Protiweb

Bij Protiweb kunt u terecht voor een ruim aanbod aan proteïneproducten aan de laagste prijs.