Stel uw vraag  

Proteïnedieet Fase 4

Proficiat! U heeft uw streefgewicht bereikt en u gaat nu fit en energiek door het leven. U weet exact hoeveel koolhydraten, vetten en eiwitten u dagelijks mag eten zonder dat u gewicht bijkomt. U kan nu starten met uw nieuwe en gezonde levensstijl.

De onderhoudsfase van het proteïnedieet

De vierde fase van het proteïnedieet is eigenlijk een levenslange fase. Je maakt de overgang van een proteïnedieet naar een normaal & regulier dieet met een bewustere en gezonde levensstijl. Je zal leren hoeveel koolhydraten en vetten je lichaam kan verdragen, zonder dat je extra bijkomt.

Het belangrijkste wat je de komende maanden dient te doen is om te werken aan een gezond eetpatroon maar tegelijk te blijven genieten van je eten.

Richtlijnen fase 4 proteïnedieet

Wat na het proteïnedieet?

Tijdens fase 4 is het belangrijk om een balans te vinden tussen uw inname van eiwitten, koolhydraten en vetten. Bij deze onderhoudsfase adviseren wij u om onderstaande richtlijnen te volgen:

Volledige uitleg, advies & werking proteïnedieet

Wenst u meer uitleg en informatie over het proteïnedieet? Lees de volledige werking van het proteïnedieet en de andere fases en bekijk onze veelgestelde vragen.

Heeft u nog extra vragen? Contacteer ons gerust!

Waarom Protiweb?

Gegarandeerd de goedkoopste
Wij werken dagelijks aan onze prijzen om altijd de goedkoopste te zijn. Bovendien hebben wij tal van promoties!
Snel resultaat
Door de verlaagde koolhydraat- en vetwaarden verliest u snel vet zonder verlies van spieren. Gemakkelijk afslanken op een gezonde basis!
Ruimste keuze producten
Meer dan 650 kwaliteitsvolle maaltijden en snacks zorgen voor de nodige variatie. Ontdek snel wat uw persoonlijke favorieten zijn.
Snelle & betrouwbare levering
Levering 1 tot 2 werkdagen na uw betaling via onze vaste partner bpost. De levering is bovendien gratis vanaf een bestelling vanaf € 90.
Zeg suiker vaarwel
Naast proteïnerijke producten, bieden we ook suikervrije snacks, sauzen, beleg en meer aan. Zo ondersteunen we iedereen die bewust voor gezondheid kiest.
Onze partners
Over Protiweb

Bij Protiweb kunt u terecht voor een ruim aanbod aan proteïneproducten aan de laagste prijs.